Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet zanlısının itirafı

Gaziantep’te 2 gün önce yaşanan cinayetin zanlısı yakalandı. Zanlı adliyeye götürülürken “Pusuya düşürdüler, yaptım, pişmanım’’ dedi.Gaziantep’te 2 gün önce Şahinbey ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde 27...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cinayet zanlısının itirafı

Gaziantep’te 2 gün önce yaşanan cinayetin zanlısı yakalandı. Zanlı adliyeye götürülürken “Pusuya düşürdüler, yaptım, pişmanım’’ dedi.

Gaziantep’te 2 gün önce Şahinbey ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde 27 TV 886 plakalı otomobil ile plakası belirlenemeyen lüks bir otomobilin içerisindekiler arasında bilinmeyen nedenle çatışma çıkmış, araç içerisinde bulunan Ökkeş Avcı ve Savaş D. açılan ateş sonucu hayatlarını kaybetmişti.

Olay sonrası polis ekiplerinin teknik takibi ve araştırması sonucu cinayetlerin zanlısı olduğu ileri sürülen Mehmet Ali A.’nın izine ulaştı. Bu sabah erken saatlerde Mimarsinan Mahallesi 61 nolu sokakta bir yakının evinde kıskıvrak yakalanan Mehmet Ali A. gözaltına alındı.

“Beni pusuya düşürdüler, onlara patladı’’

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Mehmet Ali A. (38) basın mensuplarının sorusuna, “Beni pusuya düşürdüler, kendilerinin planıydı, onlara patladı. Pişmanım’’ cevabını verdi.

Kardeşi de tutuklandı

Öte yandan, iki gündür firarda olan cinayet zanlısı Mehmet Ali A.’nın izini süren polis ekipleri zanlının evinde ve arabasında yaptığı aramada 2 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirdiği öne dürüldü. İddiaya göre Bu tabancalarda parmak izi tespit edilen zanlının kardeşi Ahmet A. (33) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.