Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Zanlısı Ve Arkadaşı Suç Makinesi Çıktı

Gaziantep’te bir genci öldürüp, hastaneye bırakarak kaçtıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Polisin titiz çalışması ile yakalanan 2 kişi suç makinesi çıktı.Edinilen bilgiye göre, 23 Aralık 2015 tarihinde Gaziantep’in Şahinbey...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir genci öldürüp, hastaneye bırakarak kaçtıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Polisin titiz çalışması ile yakalanan 2 kişi suç makinesi çıktı.
Edinilen bilgiye göre, 23 Aralık 2015 tarihinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Ahmet Yıldız yaralı halde Özel Yaşam Hastanesi’ne bırakılmış, tüm müdahalelere rağmen Ahmet Yıldız hayatını kaybetmişti. Yıldız’ın sivil bir araçla hastaneye götürüldüğü ve hastaneye getirenlerin ise bir süre sonra araçla birlikte ortadan kaybolduğu ileri sürülmüştü. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Yıldız’ın cesedini hastaneye bırakan 27 BCH 09 plakalı aracı Şirinevler Mahallesi’nde ormanlık alanda terk edilmiş halde bulmuş, araçta yapılan incelemede, pompalı tüfek kartuşu ve boş kovan bulunmuştu. Bagaj camının da kırıldığını tespit edilen aracın sahibi ve kullananlar hakkında da çalışma yürüten polis, aracın kiralama şirketine ait olduğunu belirlemişti.
Şahinbey İlçe Emniyet müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından araç üzerine çalışma başlattı. Aracın kiralayanların listesini incelemeye alan polis ekipleri, şahsın husumeti bulunan kişilerle yaptığı karşılaştırmalarda cinayetin şüphelisi olarak Uğur Bedir A. ile Yunus Ömer K. (21) isimlerine ulaştı. Araştırma Büro Amirliği ekipleri, şahısların Genel Bilgi Toplama (GBT) verilerini incelediğinde ise her iki şahsın suç makinesi olduğunu gördü. Ateşli silahla adam yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hırsızlık, yaralama, tehdit, yağma, gasp gibi 10 ayrı suçtan arandığı belirlenen Yunus Ömer K. ile yağma, alı koyma, uyuşturucu ticareti yaralama gibi 21 ayrı suçtan araması bulunan Uğur Bedir A.’yı takibe alındı.
Şahısların son olarak Gaziantep’teki bir sanayi sitesinde bulunduğunu belirleyen ekipler, her iki şahsı da gerçekleştirilen nefes kesen operasyonla gözaltına almayı başardı. Şahıslardan Yunus Ömer K., suç aleti hayalet silah olarak bilinen glock silah ile yakalandı. Gözaltı işlemleri gerçekleştirilen Yunus Ömer K., Ersin Arslan Devlet Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.