Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Zanlısı, Savcıyı Şehit Eden Teröristin Mezarı Başında Yakalandı

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla’nın Giresun’daki mezarı başında gözaltına alınan şahıs, Gazi Mahallesi’nde 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı olayla ilgili yakalanıp çıkarıldığı mahkemece...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla’nın Giresun’daki mezarı başında gözaltına alınan şahıs, Gazi Mahallesi’nde 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı olayla ilgili yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla’nın mezarını ziyaret etmek için İstanbul’da toplanan 53 kişilik bir grup Giresun’na gitti. Burada çıkan olaylarda polisin yaptığı müdahalede 53 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınanlar arasında İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 23 Şubat’ta Gazi Mahallesi’nde yaşanan ve Murat Çelik ile Mehmet Emin Akgül hayatını kaybettiği Mustafa Ürek’in de yaralandığı silahlı kavga ile ilgili araması olan Haydar D.’nin de grubun içinde yer aldığı belirlendi. İstanbul’a getirilerek sorgulanan şüpheli Haydar D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
GİRESUN’DAKİ OLAYLAR
Giresun’da yaşanan olaylarda ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla’nın mezarını ziyaret etmek için İstanbul’dan giden 53 kişi gözaltına alınmıştı.
GAZİ’DEKİ SİLAHLI KAVGA
Gazi Mahallesi’nde 23 Şubat akşamı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Murat Çelik ile Mehmet Emin Akgül hayatını kaybetmiş, Mustafa Ürek’te yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.