Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Zanlısı Maçta Yakayı Ele Verdi

’Kendini savunamayacak kişiyi öldürme’ suçundan aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir kafede taraftarı olduğu takımın maçını izlediği sırada polis tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Kendini savunamayacak kişiyi öldürme’ suçundan aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir kafede taraftarı olduğu takımın maçını izlediği sırada polis tarafından yakalandı.
MAHKEMESİ 3 YIL SÜRDÜ
Olay, 2013 yılında İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 18 yaşındaki D.H., 3 yıl önce Esenyurt’ta çıkan bir kavgada M.E. isimli genci bıçaklayarak öldürdü. Bir süre cezaevine kalan D.H., daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. D.H. hakkında 3 yıl süren mahkeme sonunca 12 yıl 6 ay hapis cezası kararı verildi.
Mahkemenin ardından aranan D.H., ailesi ile birlikte yaşadığı Kapaklı’da bir kafede taraftarı olduğu takımın maçını izlediği sırada polis tarafından yakalandı.
CEZASININ İNFAZI İÇİN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Olayın meydana geldiği tarihte 15 yaşında olan D.H., bıçakla öldürdüğü 17 yaşındaki M.E.’nin olaydan iki gün önce kendisini dövdüğünü ve gasp ettiğini öne sürdü. Bu durumu hazmedemediğini söyleyen D.H., iki gün sonra M.E.’nin yanına gittiğini ve çıkan kavgada kendisini bıçakladığını söyledi.
Kapaklı polisi tarafından yakalanan D.H., işlemlerinin ardından cezasının infazı için Tekirdağ Cezaevi’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.