Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet zanlısı kadın tahliyesini talep etti

Zonguldak’ta Mustafa Özdemir’i bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olarak tutuklanan Deniz S., görülen duruşmada tahliyesini talep etti.Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık 22 yaşındaki Deniz...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta Mustafa Özdemir’i bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olarak tutuklanan Deniz S., görülen duruşmada tahliyesini talep etti.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık 22 yaşındaki Deniz S. ile taraf avukatları hazır bulundu. Mahkemede tutuklu sanık Deniz S.’nin cezai ehliyetine ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alması istendi. Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen Deniz S., cinayete ilişkin söyleyecek bir sözünün olmadığını ifade ederek tahliye talebini yineledi.
Duruşma 13 Ekim 2016 tarihine ertelendi.
Olayın geçmişi
15 Ocak 2016 tarihinde Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre kendisini zorla İstanbul’a götürmek isteyen Mustafa Özdemir’i (23) bıçaklayarak öldüren Deniz S. olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim olmuştu. Deniz S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.