Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Zanlısı Çalılıklar Arasında Yakalandı

Artvin’in Şavşat ilçesinde 12 Nisan 2016 günü tartıştığı Aygün Avcı’yı (53) pompalı tüfekle vurarak öldüğü iddiasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu çalıklar arasında yakalandı.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin’in Şavşat ilçesinde 12 Nisan 2016 günü tartıştığı Aygün Avcı’yı (53) pompalı tüfekle vurarak öldüğü iddiasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu çalıklar arasında yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, çalışmak için gittiği köyde pompalı tüfekle öldürülen Aygün Avcı’nın katil zanlısı Ömer A, 12 gün sonra jandarmanın sıkı takibi sonucu gözaltına alındı. Olay sonrası izini kaybettiren zanlı Ömer A. Şavşat İlçe Jandarma ve Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından arazi arama ve tarama sonucu saklandığı çalılık alan içerisinde yakalandı.
Gözaltına alınan şahıs, sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.
Olay, Artvin’in Şavşat ilçesindeki Küplüce köyünde meydana geldi. İlçenin Çukur köyünde yaşayan Aygün Avcı (53), ’pat pat’ diye adlandırılan tarla sürme makinesi ile Küplüce köyüne gitti. Burada vatandaşların tarlalarını süren Avcı, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Ömer A. ile tartıştı. Tartışma sonrası Ömer A, pompalı tüfekle Aygün Avcı’yı vurduktan sonra ormanlık alana kaçarak izini kaybettirmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.