Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet şüphelisi 3 şahıs adliyeye sevk edildi

Adıyaman’da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı kavgaya karıştığı iddia edilen 3 şahıs adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Kapcami Mahallesi Harıkçı Caddesi üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı kavgaya karıştığı iddia edilen 3 şahıs adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Kapcami Mahallesi Harıkçı Caddesi üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada şahıslar bıçak ve silahlarla birbirlerine saldırdı. Kent merkezinde yaşanan olayda çevredeki vatandaşlar sağa sola kaçarken, Zülfikar G. (18), Ferhat K. (20) ve Mehmet Göksu (27) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Göksu yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kavga sonrası olay yerinden kaçan ve daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.B, S.Y, M.G., Adıyaman Adliyesine sevk edildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.