Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Sanıklarının Cezai Ehliyeti Araştırılacak

Bursa’nın İnegöl ve İznik ilçelerinde işlenen cinayetlerin sanıklarının cezai ehliyetlerinin araştırılmasına karar verildi.İnegöl’de kuaför Tamer Y.´nin öldürülmesiyle ilgili dava Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cinayet Sanıklarının Cezai Ehliyeti Araştırılacak
Bursa’nın İnegöl ve İznik ilçelerinde işlenen cinayetlerin sanıklarının cezai ehliyetlerinin araştırılmasına karar verildi.
İnegöl’de kuaför Tamer Y.´nin öldürülmesiyle ilgili dava Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam ediyor. Tutuklu sanıklar A.Ş., H.K. ve M.S., ilk duruşmadaki savunmalarını tekrarladı. H.K. ifadesinde, “Psikolojik tedavi gördüm. Bu yüzden bazen öfkelenme olabiliyor. Olayları tam hatırlamıyorum” dedi. H.K.’nın cezai ehliyetinin araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine, duruşmanın 30 Haziran 2016 tarihine ertelenmesine karar verildi.
ÇİFTE CİNAYET SANIĞININ CEZAİ EHLİYETİ ARAŞTIRILACAK
İznik ilçesinde boş bir dükkanda cansız bedeni bulunan Hakan İ. ve 7 Temmuz tarihinde Ayasofya Camii tuvaletinde cesedi bulunan Necmettin P.’nin katil zanlısının yargılanmasına da İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Sanık A.Ç, ilk duruşmada, “Maktulü alkol aldığımızdan dolayı tanıyorum. Olay gecesinde Ayasofya bahçesinden geçtiğimiz sırada bank üzerinde alkol alırken gördüm. Kendisinden sigara istedim. Sigarayı verip bana küfretmeye başladı. Ben de sinirlenerek ona iki defa vurdum. Sonra araya vatandaşlar girip ayırdı. Bir daha da kendisini görmedim. Ben öldürmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı talep ederim” dedi.
Sanık, daha önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söylemişti. Mahkeme heyeti sanık A.Ç’nin cezai ehliyetinin araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.