Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Kurbanı Toprağa Verildi

İzmir’de Çarşamba günü, cinayete kurban giden 30 yaşındaki Mehmet Cengiz, bugün Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çambel Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde geçtiğimiz gün...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de Çarşamba günü, cinayete kurban giden 30 yaşındaki Mehmet Cengiz, bugün Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çambel Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde geçtiğimiz gün öldürülen Mehmet Cengiz, gözyaşlarıyla uğurlandı. Cengiz’in cenaze törenine, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar da katıldı. Cengiz’in cenazesi Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çambel Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
Mehmet Cengiz’in babası Şerafettin Cengiz, oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu söyledi. Cengiz, “Kemalpaşa’da beni de oğlumu da herkes tanır, bilir. 30 yıl esnaflık yaptık bu ilçede. Yapılan haberlerde oğlumu vuran şahsın ifadeleri, sosyal medyada yazdıkları tamamen iftira. Benim oğlumu namus için vurduğunu söyleyen o şahıs, kendi suçlarına baksın önce. Biz Türk adaletine güveniyoruz. Şahsın en ağır cezayı almasını istiyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.