Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet göz göre göre gelmiş

Düzce’de kızını döven ve tecavüz ettiği ileri sürülen genci vurarak öldüren babanın, 10 gün önce bir televizyon kanalına verdiği röportajda cinayetin sinyallerini verdiği ortaya çıktı.Düzce’de gece saatlerinde 18 yaşındaki Hazar...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de kızını döven ve tecavüz ettiği ileri sürülen genci vurarak öldüren babanın, 10 gün önce bir televizyon kanalına verdiği röportajda cinayetin sinyallerini verdiği ortaya çıktı.
Düzce’de gece saatlerinde 18 yaşındaki Hazar Uyar’ı öldüren Metin C.’nin, 10 gün önce yerel bir kanala verdiği röportajda herkesi uyardığı ortaya çıktı. Baba Metin C.’nin röportajda 13 yaşındaki kızını taciz eden, kızına şiddet uyguladığını iddia ettiği Hazar Uyar için yardım talebinde bulunduğu öğrenildi. Baba Metin C.’nin verdiği röportajda, o gencin kızını tehdit ettiğini sonradan öğrendiğini söyledi. Sığınma evine alınması için dilekçe yazarak başvurduğunu söyleyen baba, devletin sahip çıkmasını, kızının bu durumda bırakılmamasını istedi.
Baba Metin C., “Kızıma neler konuştu bilmiyorum. Kızım hep yanına gidiyordu. Beni dinlemiyordu. Ben de kızımı kurtarmak için her şeyi yaptım. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kızımla ilgilenmesini istemiyorum. Çok büyük bir psikolojik rahatsızlık oluyor kızımda. Yani devletimden gerekenin yapılmasını istiyorum. Daha önce kızımı o çocuktan ayırmak için tokat attım. Devletim bana 10 ay 15 gün hapis cezası verdi. Ben elimi süremiyorum. Ama devletimin yetkili makamlarının bize yardımcı olmasını istiyorum. Yoksa daha kötü şeyler olacak” dedi.
13 Yaşındaki G.C.’nin de röportaj verdiği öğrenildi. G.C.’nin ise, “Beni tehdit ediyordu. Babanı keserim, aileni öldürürüm diyordu. Evini, kardeşlerini yakarım diyordu. Bana tam 3 ay boyunca tecavüz etti” dediği ifade edildi. Ölen Hazar Uyar’ın çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alanın baba, emniyette sorgusunun ardından ise adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.