Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kastamonu’da, çıkan tartışmada eski köy muhtarının öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.Olay, Kastamonu’da Kırkçeşme Mahallesi Kırkçeşme Sokak üzerinde 16 Ocak’ta meydana geldi. İddialara göre,...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da, çıkan tartışmada eski köy muhtarının öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, Kastamonu’da Kırkçeşme Mahallesi Kırkçeşme Sokak üzerinde 16 Ocak’ta meydana geldi. İddialara göre, Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde taşımalı sistemde şehir merkezinde eğitim gören öğrencilerin taşımasını yapan Tahir S. (51), daha önceden servis taşımacılığı yüzünden aralarında husumet bulunan eski Yukarı Kuyucak Köyü Muhtarı Hayati Gömeçci (62) ile karşılaştı. Burada Gömeçci ile Tahir S. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Tahir S., elinde bıçak bulunan eski köy muhtarı Hayati Gömeçci’ye 5 el ateş etti. Kurşunların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Gömeçci, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Cinayet anı ise, güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Hayati Gömeçci’nin, elinde bulunan bıçakla Tahir S.’nin üzerine yürüdüğü ve bunun üzerine Tahir S.’nin de belinden çıkardığı tabancayla ateş ettiği görülüyor. Cinayet sonrası Tahir S.’nin ara sokaklara kaçtığı güvenlik kamerasına yansıyor.
CİNAYETİN YARGILAMASI BAŞLADI
Servis taşımacılığı yüzünden yaşanan cinayetin yargılanmasına ise başlandı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan sanık Tahir S., duruşmada söz alarak, korku ve panik ile ateş ettiğini ve ne yaptığını bilmediğini söyledi. Hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan dava açılan Tahir S., tabanca ile öldürdüğü ve komşusu olduğu Hayati Gömeççi ile daha önceden aralarında servis taşımacılığı nedeniyle husumet olduğunu ifade ederek, “Olay günü tartışmaya başladık. Hayati Gömeçci’nin bana bıçak çekmesi sonrası ilk olarak yere birkaç el ateş ettim. Daha sonra Hayati Gömeçci geri çekildi ve tekrar bıçakla üzerime yürüdü. Ben de panik ve korku ile tekrar ateş ettim. Kurşunun isabet etmesi sonucu Hayati Gömeçci yere düştü” dedi.
"AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"
Amacının öldürmek olmadığını, aksine komşusu Hayati Gömeçci’yi çok sevdiğini söyleyen Tahir S., “Keşke bu olay olmasaydı. Korku ile nasıl ateş ettiğimi bilmiyorum. Çok üzgünüm, çok sevdiğim bir insandı” diye konuştu.
DAVA ERTELENDİ
Tanıkları da dinleyen mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu’nun raporu beklendiği için duruşmayı 6 Mayıs’a erteledi ve tutuklu sanık Tahir S.’nin de tutukluluğunun devamına karar verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.