Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çifte cinayet davasında arbede

Bursa’da alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan kavgada Sinan Yalçınkaya ve Erhan Özalp’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında arbede yaşandı.Geçtiğimiz mart ayında Osmangazi ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan kavgada Sinan Yalçınkaya ve Erhan Özalp’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında arbede yaşandı.
Geçtiğimiz mart ayında Osmangazi ilçesi Gökçeören Köyü’nde yol üzerinde iki ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber vermiş yapılan incelemenin ardından pompalı tüfek ile öldürüldükleri tespit edilen kişilerin Erhan Özalp (27) ve Sinan Yalçınkaya (32) olduğunu belirlenmişti. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri Yalçınkaya ve Özalp’i alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü iddia edilen İsa D.’yi olaydan 36 gün sonra kendisini ziyarete giden sevgilisini takip edip Kahramanmaraş’ta yakalamıştı.
Hakkında Bursa 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan İsa D. ilk savunmasında, "Ara sıra borç para verdiği Sinan Yalçınkaya’ya son olarak 20 bin lira para verdiğini, parayı almak için Yalçınkaya ile buluştuğunu, olay yerine Sinan Yalçınkaya ile birlikte gelen Erhan Özalp’in kendisine ateş ettiğini kendisini korumak için otomobilinin koltuğunun altında bulunan pompalı tüfekle onlara ateş ettiğini belirterek, “İkisi de ölmüştü. Sonra korkudan kaçtım" demiş, Yalçınkaya ile Özalp’in yakınları kendisine saldırmak isteyince polis arbedeyi biber güçlükle önlemişti.
İkinci duruşmada biber gazı
İsa D.’nin yargılandığı davanın ikinci duruşmasında, sanık avukatının müvekkilinin tahliyesini istedi. Duruşmada, öldürülen Sinan Yalçınkaya ve Erhan Özalp’in yakınları bir kez daha tutuklu sanık İsa D.’ye saldırdı. Polisin biber gazı kullandığı duruşmaya mahkeme heyeti zorunlu olarak ara verdi. Olayların önlenmesinin ardından devam eden duruşma ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.