Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çift Tabancalı Şahıs Nefes Kesen Operasyonla Yakalandı

Adana’da hakkındaki kesinleşmiş 10 yıl 9 ay 17 gün hapis cezasıyla aranan ve çift tabanca taşıyan şahıs, güven timin “dur” ihtarına rağmen kaçıp ateş edince çıkan çatışmada bacağından vurularak yakalandı.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da hakkındaki kesinleşmiş 10 yıl 9 ay 17 gün hapis cezasıyla aranan ve çift tabanca taşıyan şahıs, güven timin “dur” ihtarına rağmen kaçıp ateş edince çıkan çatışmada bacağından vurularak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hakkında yaralama, tehdit, hakaret ve hırsızlık suçundan 10 yıl 9 ay 17 gün hapis cezasıyla aran ve 6 suç kaydı bulunan Yusuf K.’yi güven tim ekipleri Sucuzade Mahallesi’nde gördü. Güven tim ekipleri Yusuf K.’ye “dur” ihtarında bulundu ancak şahıs kaçmaya başladı. Polisler de şahsın arkasından takip etti. Kaçarken bir tabanca düşüren şahıs, Sucuzade Mahallesi 30060 Sokak’ta izini kaybettirdi. Güven tim ekipleri şahsın başka yere kaçmış olamayacağını değerlendirerek o sokağı kapattı. Bir süre sonra Yusuf K.’nın bir iş yerinin bodrumuna saklandığı belirlendi. Polis destek ekip istedi. Yusuf K. teslim olmak yerine ikinci tabanca ile polise ateş açtı. Bunun üzerine polis ateşe karşılık verdi. Çıkan kısa süreli çatışmada Yusuf K. bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaralı daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yusuf K.’nın sosyal paylaşım sitesinden polisi tehdit ettiği ve çifte tabanca ile poz verdiği görüldü.
Yusuf K. tedavisinin ardından cezaevine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.