Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Ve HDP’li Milletvekillerinin Can Dündar Davasına Katılma Talebi Reddedildi

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın yargılandığı davada mahkeme, CHP ve HDP’li milletvekillerinin duruşmaya katılma talebini reddetti. Öğle arası verilen davanın öğleden sonra görülecek oturumunda Dündar’ın savunmasına...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın yargılandığı davada mahkeme, CHP ve HDP’li milletvekillerinin duruşmaya katılma talebini reddetti. Öğle arası verilen davanın öğleden sonra görülecek oturumunda Dündar’ın savunmasına geçilecek.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün casusluk suçundan yargılandığı davaya öğle arası verildi.
Öğleden önce görülen oturumda iddianame özet olarak okundu. Duruşmada söz alana avukatlar, milletvekilleri ve Can Dündar’ın oğlu Ege Dündar’ın duruşmaya katılma talebini mahkemeye iletti. Talepleri değerlendiren mahkeme Milletvekillerin duruşmaya katılma talebini reddetti. Milletvekillerinin avukat olarak duruşmaya katılması talebini de reddeden mahkeme, Dündar’ın oğlu Ege Dündar’ın davayı izlemesine müsaade ederek duruşmaya öğlen arası verdi.
Öğleden sonra devam edilecek duruşmada Dündar’ın savunmasına geçileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.