Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinden İzinli Çıkan Genci Öldürenlere 25’er Yıl Hapis

Samsun’da cezaevinden izinli çıkan genci tabancayla vurarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişi "adam öldürmek" suçundan 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi’nde yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da cezaevinden izinli çıkan genci tabancayla vurarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişi "adam öldürmek" suçundan 25’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi’nde yaklaşık bir yıl önce meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen 28 yaşındaki Ahmet Göçek, silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.
Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan katil zanlısı Erdi K.(29) ve yanında bulunan Emre K.(20) ile tutuksuz olan Okan A.’nın (19) yargılanması sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın son duruşmasında sanıklar kendilerini son kez savundu. Mahkeme heyeti Erdi K. ve Emre K.’yi "adam öldürmek" suçundan 25’er yıl hapis cezasına çarptırırken, Erdi K. ayrıca "silah" suçundan da 1 yıl 8 ay ceza aldı. Tutuksuz yargılanan Okan A. ise "suçluyu kayırmak" suçundan ise 10 yıl ceza aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.