Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinden Çıktıktan 4 Saat Sonra Hırsızlık Yaptı

Adıyaman’da cezaevinden çıktıktan 4 saat sonra motosiklet çalmaktan gözaltına alınan zanlı ve 2 arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkezde çeşitli tarihlerde farklı adreslerden 3 motosiklet...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da cezaevinden çıktıktan 4 saat sonra motosiklet çalmaktan gözaltına alınan zanlı ve 2 arkadaşı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkezde çeşitli tarihlerde farklı adreslerden 3 motosiklet çaldıkları iddia edilen 3 zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Son olarak Yunus Emre Mahallesi 2922. Sokak’ta motosiklet hırsızlığı yapmak isteyen O.Y, B.K. ve İ.D. polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahısların kullandıkları motosikletin de çalıntı olduğu belirlendi. Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlılardan O.Y.’nin cezaevinden yeni çıktığı ve çıktıktan 4 saat sonra motosiklet hırsızlığı yaptığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.