Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinde ‘Acil durum’ tatbikatı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki A 2 tipi Kapalı Cezaevi’nde 112, polis, itfaiye, elektrik kurumu ve jandarmanın katılı ile acil durum tatbikatı gerçekleştirildi.Kdz. Ereğli ilçesinde A 2 Tipi Kapalı Cezaevi yönetimi acil durum ekiplerinin...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 00:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cezaevinde ‘Acil durum’ tatbikatı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki A 2 tipi Kapalı Cezaevi’nde 112, polis, itfaiye, elektrik kurumu ve jandarmanın katılı ile acil durum tatbikatı gerçekleştirildi.
Kdz. Ereğli ilçesinde A 2 Tipi Kapalı Cezaevi yönetimi acil durum ekiplerinin yaşanabilecek afet, isyan yada firar olayında ki müdahalesini ölçmek için tatbikat düzenledi. Polis, jandarma, itfaiye, 112 ve elektrik kurumu ekiplerine cezaevinde yangın çıktığı ve mahkumların firar ettiği ihbari yapıldı. İhbarı alan acil durum ekipleri kısa sürede cezaevine ulaşırken, ihbarın tatbikat amaçlı yapıldığını öğrenince derin bir nefes aldı. Acil durum ekipleri tatbikatın sona ermesinin ardından cezaevi önünden ayrıldı. Cezaevi yönetimi bu tür tatbikatları yıl içerisinde çeşitli zamanlarda yaptıklarını ve acil durum ekiplerinin reflekslerinin ölçüldüğünü bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.