Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevi Önünde Silahlarla Yakalandılar

Samsun’da baba ve oğulları, cinayet suçundan cezaevinde yatan oğullarına ziyarete gittikleri otomobilde silahlarla yakalandılar.Olay, Samsun’un Canhik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde bulunan Samsun Kapalı Cezaevi önünde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cezaevi Önünde Silahlarla Yakalandılar
Samsun’da baba ve oğulları, cinayet suçundan cezaevinde yatan oğullarına ziyarete gittikleri otomobilde silahlarla yakalandılar.
Olay, Samsun’un Canhik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi’nde bulunan Samsun Kapalı Cezaevi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.D.(60) ile oğulları G.D.(27) ve E.D.(33), bir süre önce bir kişinin tüfekle vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan 2 oğlunu ziyaret için Samsun Kapalı Cezaevi’ne gitmek için yola çıktılar. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri baba ve oğullarının silahlı olduğunun ihbarını aldı ve cezaevi önünde araçlarında yaptığı aramada aracın torpidosunda 1 adet tabanca, koltuk altında 1 adet tüfek ve baba ve oğullarının de üzerilerinde 1’er tane olmak üzere toplam 4 adet tabanca ve 1 adet tüfek, 26 tabanca mermisi ve 11 av fişeği ele geçti. Söz konusu ailenin Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi’ndeki iş yerlerinde yapılan aramada ise 1 adet daha av tüfeği ile 25 adet tabanca mermisi ve 19 adet av fişeği daha ele geçti.
Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen baba ve 2 oğlu hasımlarının bulunduğunu ve tehdit aldıkları için silah taşıdıklarını söylediler. Toplam 4 tabanca ve 2 tüfekle birlikte yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.