Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevi Firarisi, Sahte Kimlik, Ehliyet Ve İkiz Plakalı Çalıntı Kamyonetle Yakalandı

Kilis’te cezaevi firarisi H.E., sahte kimlik, sürücü belgesi ve ikiz plakalı çalıntı kamyonet ile birlikte yakalandı. H.E. ve yanındaki şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis’te cezaevi firarisi H.E., sahte kimlik, sürücü belgesi ve ikiz plakalı çalıntı kamyonet ile birlikte yakalandı. H.E. ve yanındaki şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekipleri, Kilis-Gaziantep yolu üzeri Opet petrol önünde yaptıkları uygulamada İstanbul’un Sultanbeyli ilçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Polis merkezi Amirliğince çalıntı olarak aranan açık kasa kamyonet üzerinde ikiz plaka takılı halde ele geçirdi. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olayın şüphelisi oldukları tespit edilen H.G. ve Ş.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, çalıntı araç sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Yapılan tahkikat sırasında, isminin Ş.A. olduğunu iddia eden ve bu isme düzenlenmiş sürücü belgesi ibraz eden şahsın belgeleri incelendiğinde, sahte olduğu tespit edildi. Şahsın gerçek kimliğinin tespitine yönelik yapılan çalışmalar sonucu kendisini Ş.A. olarak tanıtan şahsın gerçekte H.E. olduğu belirlendi. Cezaevi firarisi olarak aranan şahsın farklı mahkemelerce altı ayrı suçtan daha yakalama kararının bulunduğu ortaya çıktı. Firari H.E. ve yanındaki H.G., sorgularının ardından çıkarıldığı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Kilis Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.