Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevi Firarisi Bozyazı’da Yakalandı

Bilecik’in Gölpazarı ilçesindeki Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan 2015 yılında firar eden tutuklu, Mersin’in Bozyazı ilçesinde yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Bozyazı Tekeli Jandarma Karakolu önünde jandarma tarafından gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Gölpazarı ilçesindeki Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan 2015 yılında firar eden tutuklu, Mersin’in Bozyazı ilçesinde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Bozyazı Tekeli Jandarma Karakolu önünde jandarma tarafından gerçekleştirilen yol kontrolü ve arama faaliyeti sırasında Antalya’dan Adana’ya gitmekte olan bir yolcu otobüsünde yolcuların kimlik kontrolü yapıldı. Kontrol esnasında kimlik göstermeyen, TC vatandaşlık numarasını söyleyen bir şahıstan şüphelenen jandarma ekipleri, şahsın verdiği TC. numarasını sorgulattı. Yapılan sorguda kimlik numarasının başka şahsa ait olduğunun tespit edilmesi üzerine şahıs otobüsten indirilerek detaylı kimlik araştırması yapıldı. Şahsın 4 ayrı suçtan aranan ve 2015 yılında Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden tutuklu sanık Z.K. (29) olduğu belirlendi. Gözaltına alınan firari, jandarmada yapılan işlemlerin ardından adli makamlara teslim edildi. Z.K, daha sonra Anamur Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Aynı gün yapılan yol kontrolü ve arama faaliyeti sırasında M.K. ve E.U. isimli iki asker kaçağı ile M.Ş. isimli bir kayıp şahsın da yakalandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.