Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylanpınar’da 4 Araç Kundaklandı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde park halinde bulunan 3 otomobil ve 1 kamyonet ateşe verildi.Edinilen bilgiye göre, yanan otomobiller çevredeki vatandaşların ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yanan...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde park halinde bulunan 3 otomobil ve 1 kamyonet ateşe verildi.
Edinilen bilgiye göre, yanan otomobiller çevredeki vatandaşların ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.
İddiaya göre, göre sokağa gelen kimliği belirsiz kişiler park halinde bulunan otomobillerin üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Araçları yakan saldırganlar sokaktan kaçarak uzaklaşırken, araçların yandığını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede bulunan vatandaşlar ile birlikte kundaklanan araçları söndürdü. Olayda üç araç kullanılamaz hale gelirken, olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulunarak delil aradı. Polis kundaklama olayına karışan saldırganların yakalanması için çevrede çalışma başlattı.Öte yandan olaydan bir gün önce aynı bölgede gece saatlerinde park halindeki kamyonet yakılmıştı. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.