Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇESİAD üyelerine FETÖ operasyonu

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 39 kişi gözaltına alındı.Çerkezköy...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 39 kişi gözaltına alındı.
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çerkezköy Ergene Havzası Sanayiciler ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) üyelerine yönelik 5 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonun Tekirdağ ayağında Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde toplam 30 ÇESİAD üyesi Çorlu KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı. İstanbul, Yalova, Bitlis ve Kocaeli’nde yapılan operasyonlar kapsamında da 9 kişi gözaltına alındı.
Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 30 FETÖ şüphelisi, sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Aralarında ÇESİAD yönetici ve üyelerinin bulunduğu şüpheliler, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Çorlu Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.