Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çerkezköy’de dehşet saçan polis tutuklandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kayınpederini öldürüp, eşi ve kayınvalidesini yaralayan polis memuru, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.İddiaya göre, eşi ile boşanmak üzere olan polis memuru Salih P., boşanma...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kayınpederini öldürüp, eşi ve kayınvalidesini yaralayan polis memuru, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İddiaya göre, eşi ile boşanmak üzere olan polis memuru Salih P., boşanma detaylarını görüşmek için evlerine gelen kayınpederi ve kayınvalidesi ile tartışmaya başladı. Daha sonra cinnet getiren polis memuru, önce kayınpederini başından vurarak öldürdü. Kayınvalidesini boynundan vurarak yaralayan Salih P., kendi gibi polis olan eşi Diler P.’yi de ağzından yaraladı. Çerkezköy polisinin yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonucu silahını teslim eden Salih P., itfaiye merdiveni ile balkondan eve giren polisler tarafından gözaltına alındı.
Sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülen Salih P. geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Salih P. tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.