Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çerkezköy’de bir aile hekimi gözaltına alındı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir aile hekimi FETÖ soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alındı.Çerkezköy’de görevli aile hekimi A.Ö., soruşturma kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir aile hekimi FETÖ soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alındı.
Çerkezköy’de görevli aile hekimi A.Ö., soruşturma kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahkeme kararıyla da evinde polis tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti hükümetine hakaret içeren dijital veriler ele geçirildi.
Polis, evdeki 2 bilgisayar ile 3 adet hard diske el koydu. Ayrıca evde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in kendisi tarafından imzalanmış bir kitap bulundu. Polisteki ifadesinin ardından doktor adliyeye sevk edildi. A.Ö.’nün, bir terör örgütü tarafından tehdit edildiği iddiasıyla 2010 yılından bu yana polis tarafından korunduğu, korumanın ise soruşturma kapsamında geri çekildiği öğrenildi. Akşam saatlerinde Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı tarafından mahkemeye sevk edilen A.Ö. denetimli serbest kalırken, haftanın üç günü polis merkezine giderek imza atacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.