Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cerablus’ta yaralanan 3 asker Gaziantep’e sevk edildi

GAZİANTEP (İHA) – Suriye’nin Cerablus kentinde düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait bir tankın vurulması sonucu yaralanan 3 asker, helikopterle Gaziantep’teki hastanelere sevk edildi.Fırat Kalkanı...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GAZİANTEP (İHA) – Suriye’nin Cerablus kentinde düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait bir tankın vurulması sonucu yaralanan 3 asker, helikopterle Gaziantep’teki hastanelere sevk edildi.
Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında Cerablus’ta bulunan TSK’ya ait bir tankın vurulması sonucu 3 asker yaralandı. Saldırıda yaralanan askerler için Cerablus sınırına çok sayıda ambulans sevk edildi. Ambulanslarla sahra hastanesine getirilen yaralılara ilk müdahaleleri burada yapıldı. Yaralılar daha sonra helikopterle Gaziantep’teki hastanelere sevk edildi.
Diğer yandan Cerablus’un iç kesimlerinden çatışma ve patlama sesleri gelmeye devam ediyor. TSK’nın obüslerle Cerablus’un batısındaki bir noktaya çok sayıda atış yaptığı öğrenildi. Bölgede hava hareketliliği de yaşanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.