Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cep Telefonuyla Yüksek Sesle Konuşma Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Bolu’da bir eğlence mekanında aynı masada oturan 2 kişi arasında telefonla yüksek sesle konuşma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçaklandı.İddiaya göre, Bolu’da bir eğlence mekanında F.A. ve çırağı U.Ö. alkol alırken, E.S....

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da bir eğlence mekanında aynı masada oturan 2 kişi arasında telefonla yüksek sesle konuşma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçaklandı.
İddiaya göre, Bolu’da bir eğlence mekanında F.A. ve çırağı U.Ö. alkol alırken, E.S. isimli şahıs mekana gelerek masaya oturdu. Bu sırada sürekli cep telefonuyla konuşan E.S.’yi U.Ö. telefonunu kapatması veya başka yerde konuşması konusunda uyardı. İki şahıs bunun üzerine kavga etmeye başladı. Kavga, eğlence mekanının dışına da yansıdı. E.S. ve oğlu olduğu belirtilen S.S. çekiç ve sopayla U.Ö.’ye saldırdılar. U.Ö. bunun üzerine cebindeki bıçağı çıkararak E.S.’yi göğsünden yaraladı. Vatandaşların araya girmesiyle olay sona ererken, E.S. hastanede tedavi altına alındı.
Adam öldürmeye teşebbüs suçundan Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan U.Ö., olay akşamı ustası F.A. ile alkol almak üzere mekana gittiklerini söyleyerek, “Mekana gelen E.S. daha önceden ustamı tanıyormuş. Masamıza oturdu ama bizimle konuşmadı. Cep telefonuyla gürültülü şekilde sürekli konuşuyordu. Ben de ya telefonunu kapatması ya da başka yerde konuşması konusunda uyardım. Tartışmaya başladık. Mekandan çıktık. Biz 200 metre yürüdük arkamızdan geldi. Elinde sopa vardı. Oğlu S.S. de o sırada çekiçle bize doğru gelmeye başladı. Kendimi korumak için bıçağı çıkardım ve rastgele salladım. Kendimi korumak için bıçak çektim” dedi.
Dava diğer tanıkların dinlenmesi için 26 Nisan 2016 tarihine ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.