Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cenaze Yolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul’dan Sinop’a bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yolan çıkan aile, Kastamonu’da kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, 2 kişide yaralandı.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 03:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cenaze Yolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı
İstanbul’dan Sinop’a bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yolan çıkan aile, Kastamonu’da kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, 2 kişi öldü, 2 kişide yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Sinop’un Güzelkent ilçesine bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkan Eren Özcan idaresindeki 34 UY 929 plakalı otomobil, Devrekani-Bozkurt karayolunun Yaralıgöz mevkisine geldiği esnada etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil, ağaca çarparak durabildi. Olay yerinden sürücü Eren Özcan ile eşi Filiz Özcan hayatını kaybetti.
Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Eren Özcan’ın babası Vedat Taşkıran (64) ve kızı Merve Özcan (14), kendi imkanlarıyla otomobilin içerisinden çıktılar. Daha sonra uçuruma tırmanan yaralılar Vedat Taşkıran ve Merve Özcan, anayola çıktıklarında 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım istediler. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları alarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine götürdü.
CENAZELER, DÖRT SAATTE UÇURUMDAN ÇIKARTILABİLDİ
Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Eren Özcan ve eşi Filiz Özcan, Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, cenazeleri yaklaşık dört saatlik bir çalışmasının ardından uçurumdan çıkartabildi. Jandarma ekiplerinin ve köylülerin de yardım ettiği kurtarma çalışmasında Eren Özcan ve eşi Filiz Özcan’ın cenazeleri, Devrekani Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen ailenin yakınları, cenazeleri görünce sinir krizleri geçirdi.
Ayrıca araç üzerinde yapılan incelemenin ardından otomobilin üzerindeki lastiklerin yazlık lastik olduğu tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.