Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çatı çöktü, 6 Suriyeli işçi altında kaldı

Manisa’da bir okulun çatı tamiratında çalışan ve çalışma izni olmadığı öğrenilen 6 Suriyeli, paletlerin ağırlığına dayanamayan çatının çökmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçiler şehirdeki farklı hastaneleri sevk edilirken, durumlarının...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da bir okulun çatı tamiratında çalışan ve çalışma izni olmadığı öğrenilen 6 Suriyeli, paletlerin ağırlığına dayanamayan çatının çökmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçiler şehirdeki farklı hastaneleri sevk edilirken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin çatı tamiratının yapıldığı sırada kiremitlerin olduğu paletlerin ağırlığına dayanamayan çatı çöktü. O sırada çatıda kiremit yerleştiren 6 işçi, çöküntünün altında kalarak çeşitli yerlerinden yaralandı. Soy isimleri öğrenilemeyen İsmail, Rıdvan, Nafil, İzzet, Hüseyin ve İzzet isimli 6 Suriyeli işçi 112 ekipleri tarafından Manisa Devlet Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine götürerek tedavi altına alındı.
Bu arada yaşanan iş kazasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri ve iş güvenliği müfettişleri, yaralanan işçilerin çalışma izinleri ve sigortalarının olmadığını belirledi.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.