Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çarpışan Otomobil İle Minibüs Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde çarpışan otomobil ile minibüsün bir evin bahçesine savrulması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Sümbül Sokak üzerinde Tolga Aytaç...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde çarpışan otomobil ile minibüsün bir evin bahçesine savrulması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Sümbül Sokak üzerinde Tolga Aytaç yönetimindeki 59 RS 280 plakalı kargo dağıtım minibüsü ile Ali Gündüz idaresindeki 59 TP 116 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından kargo minibüsü İsmail Altıntaş’a ait villanın demir kapısını ve ağaçlara sökerek durabilirken, diğer araç ise apartmanın bahçesine girerek durabildi. Kazada araçlar iki ayrı evin bahçesine savrulurken, bahçelerde kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Çevrede toplanana meraklı kalabalık ise, araçları kurtarma çalışmasını film gibi izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Olayı gören vatandaşların durumu yetkilileri bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri yaralı Ali Gündüz’ü ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Kazanın ardından bahçeye uçan kargo minibüsü ve otomobil, çekici yardımıyla güçlükle çıkartılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.