Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canlı Bombaya Sosyal Medyadan Tepkiler

Ankara Kızılay’da saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen canlı bomba S.Ç.D.’ye, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiler çığ gibi artıyor.Ankara Kızılay’da, 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Kızılay’da saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen canlı bomba S.Ç.D.’ye, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiler çığ gibi artıyor.
Ankara Kızılay’da, 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından sosyal medya kullanıcıları, S.Ç.D. adına sayfalar açarak tepkiler yağdırdı. Kullanıcılar, sosyal medyadan, canlı bomba olduğu iddia edilen S.Ç.D. adına "Canın cehenneme S.Ç.D.", "Allah belanı versin S.Ç.D." gibi sayfalar açarak tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, canlı bomba S.Ç.D’ye, "Sana söyleyecek küfür bulamıyorum cehennemi boyladın ama diliyorum ki o cehennem ateşinden bir türlü kurtulamazsın. Ne istiyorsunuz o gencecik insanlardan Rabbim seni ve senin gibi düşünen adi kanı bozuk insanları kahrı perişan etsin vatanımızı milletimizi korusun. Türkiye’nin başı sağolsun", "Sen ve senin gibilerin, ne bu dünyada ne ahirette yatacak yeriniz yok, inşallah ateşlerde kavrulursun, kansız, vicdansız" gibi paylaşımlarda bulundular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.