Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı’da 3 Farklı Kaza: 6 Yaralı

Çankırı’da meydana gelen 3 farklı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.İlk kaza kent merkezinde yaşandı. Plakasız ATV aracı ile İnanç köyünden Çankırı istikametine doğru ilerleyen ATV sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir nedenle direksiyon...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı’da meydana gelen 3 farklı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
İlk kaza kent merkezinde yaşandı. Plakasız ATV aracı ile İnanç köyünden Çankırı istikametine doğru ilerleyen ATV sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole devrilen ATV’nin sürücüsü yaralandı. İlk tedavisi Çankırı’da yapılan sürücü daha sonra Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi.
ILGAZ’DA KAZA: 2 YARALI
İkinci kaza ise Ilgaz ilçesinde yaşandı. Mustafa Yerli yönetimindeki 18 DS 418 plakalı araç, Yeşildumlupınar köyü yolunda kontrolden çıktı. Devrilen araçta bulunan sürücü Mustafa Yerli ile Şaban Dağdelen yaralandı. Yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, araçta maddi hasar meydana geldi.
ŞABANÖZÜ’NDE KAZA: 3 YARALI
Son kaza haberi ise Şabanözü’nden geldi. Hasan Dikbaş yönetimindeki 06 HTN 18 plakalı araç, Eldivan’dan Şabanözü istikametinde seyir halinde iken şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Dikbaş ile Sevinç ve Murat Dikbaş yaralandı.
Kazada yaralanan aynı aileden 3 kişi Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.