Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı Jandarmasından Asayiş Uygulaması

Çankırı’da jandarma ekiplerinin yaptığı yol denetimlerinde 9 bin 393 araç durdurulup, 14 bin 92 kişi sorgulandı.Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Çankırı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Sülüklü Jandarma Komutanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı’da jandarma ekiplerinin yaptığı yol denetimlerinde 9 bin 393 araç durdurulup, 14 bin 92 kişi sorgulandı.
Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Çankırı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Sülüklü Jandarma Komutanlığı ve Trafik TİM Komutanlığı ekipleri, Çankırı-Ankara karayolunun Sülüklü Kavşağı Mevkii’nde yol kontrol ve arama çalışması yaptı.
33 askeri personel ile asayiş ve trafik ekiplerinin görev yaptığı kontrol ve arama çalışmalarında bir de narkotik köpeği bulundu. Uygulamalarda, yoldan geçen araçların geri dönüp kaçmamaları için helikopter kamera da kullanıldı. Çankırı’da jandarma ekiplerinin yaptığı yol denetimlerinde 9 bin 393 aracın durdurulup, 14 bin 92 kişinin sorgulandığı bildirildi.
Uygulama sonunda yapılan açıklamada hakkında çeşitli suçlardan arama bulunan 42 kişi yakalanıp 2 araca el kondu. Yakalanan 42 kişinin 7’si tutuklanırken 2 araç da trafikten men edildi.
Aramalarda ayrıca 3 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet av fişeği, 1 adet döner bıçağı yakalandı, 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Uygulamada ayrıca Jandarma Teşkilatının 177. yılı nedeniyle kontrol ve arama için durdurulan araçlara üzerinde Türk bayrağı bulunan anahtarlık ile çeşitli hediyeler takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.