Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canının Değil Arabasının Derdine Düştü

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında takla atıp ters dönen otomobilin sürücüsü aracı çekmeye gelen çekici şoförüne saldırmak istedi.Kaza, gece saat 23.45 sıralarında İpekyolu Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi kavşağında...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında takla atıp ters dönen otomobilin sürücüsü aracı çekmeye gelen çekici şoförüne saldırmak istedi.
Kaza, gece saat 23.45 sıralarında İpekyolu Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzzet D.’nin kullandığı 63 FE 351 plakalı otomobil, yan yola girerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptıktan sonra yol kenarında bulunan çöp konteynırını devirip ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü İzzet D. ve yanında bulunan 2 arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulansların içinde müdahaleleri yapıldıktan sonra hayati tehlikeleri bulunmadığı için olay yerinde bırakıldı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de gönderildi. Olay yerine gelen polisler yol güvenliği alırken itfaiye ekipleri de tüplü otomobilin elektrik aksamını söktü.
KAZA YAPAN SÜRÜCÜ ÇEKİCİ SÜRÜCÜSÜNE SALDIRDI
Ters dönen otomobil vatandaşlar tarafından düzeltilemeyince araç, çekici vasıtasıyla düzeltildi. Otomobilin sürücüsü hasar meydana getirdiği gerekçesiyle çekicinin şoförüne saldırmak istedi. Öfkeli sürücü, araya giren vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Otomobil çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.