Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Terör Örgütü Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ezine ve Bozcaada’da, terör örgütü üyesi oldukları öne sürülen 7 kişinin evlerinde inceleme yaptı. Gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü ’Terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla tutuklandı.Bir...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Ezine ve Bozcaada’da, terör örgütü üyesi oldukları öne sürülen 7 kişinin evlerinde inceleme yaptı. Gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü ’Terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla tutuklandı.
Bir ihbarı değerlendiren Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Ezine ilçesinde 5, Bozcaada ilçesinde 2 olmak üzere toplam 7 şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramada, terör örgütünü övücü nitelikte günlükler, resim ve videolar ile yasak yayın kapsamında bir kitap ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla 3 şahıs serbest bırakılırken 4 kişi adliyeye sevk edildi. Bu 4 şahıstan Ö.Ö., S.A. ve M.K., terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklandı. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.