Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Telefon Dolandırıcılarına Suçüstü

Çanakkale’de, telefonla aradıkları kişilere kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 şahıs, suçüstü yakalandı.İddiaya göre, A.A. (17) ile M.Y. (17), önceki gün yaşlı bir kadını arayarak, kendilerini savcı olarak...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de Telefon Dolandırıcılarına Suçüstü
Çanakkale’de, telefonla aradıkları kişilere kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 şahıs, suçüstü yakalandı.
İddiaya göre, A.A. (17) ile M.Y. (17), önceki gün yaşlı bir kadını arayarak, kendilerini savcı olarak tanıttı. Kadına, parasının terör örgütlerince kullanıldığını söyleyen A.A. ile M.Y., kadından evdeki altın ve paraları bir torbaya koyarak belirtilen yere bırakmasını istedi. Paniğe kapılan yaşlı kadın, telefonda denilenleri yaptı. Şüpheliler, kadına ait 2 bilezik, 7 küçük altın, bin 380 TL, 600 Euro ve 50 Doları alarak kayıplara karıştı.
Aynı gün akşam saatlerinde yine aynı yöntemle bir başka kişiyi dolandırmak isteyen A.A. ile M.Y., İsmetpaşa Mahallesi Çarşı Caddesi’nde para alışverişi yapıldığı sırada polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.