Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de İş Adamları Derneğine Polis Baskını

Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) hizmet binasına sabah erken saatlerde polis baskını yapıldı. Dernekte bulunan bilgisayar, bazı elektronik cihaz ve dokümanlara el konuldu.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de İş Adamları Derneğine Polis Baskını
Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) hizmet binasına sabah erken saatlerde polis baskını yapıldı. Dernekte bulunan bilgisayar, bazı elektronik cihaz ve dokümanlara el konuldu.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bugün saat 09.00 sularında İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan ÇAGİAD hizmet binasına operasyon yaptı. Yaklaşık 15 kişilik polis ekibinin görev aldığı operasyonda, dernekte bulunan bilgisayar, laptop, bazı elektronik cihaz ve dokümanlara el konuldu. Bina girişinde bekleyen iki sivil polis, içeri giriş ve çıkışlara izin vermedi.
Öte yandan, ÇAGİAD Başkanı Enver Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, dernek avukatıyla birlikte binaya gelerek yapılan aramaları takip etti. ÇAGİAD binasında arama işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.