Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de İntihar Girişimi

Çanakkale’de bir kişi girdiği bunalım sonucu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının da bulunduğu binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.Çanakkale’de Demircioğlu Caddesi üzerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de İntihar Girişimi
Çanakkale’de bir kişi girdiği bunalım sonucu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının da bulunduğu binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Çanakkale’de Demircioğlu Caddesi üzerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın da bulunduğu binanın çatı katına çıkan 49 yaşındaki Erol Aksa, aşağı atlamak istedi. Binanın çatı katında telefonla konuştuğu bir kişiye, “Atacağım kendimi, hakkını helal et” diye bağıran Erol Aksa’yı gören vatandaşlar durumu hemen polise haber verdi. Olay yerinde ambulans da hazır bekletildi. Polis ekipleri vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Polisin çalışmaları sonucunda Erol Aksa intihardan vazgeçirildi. Erol Aksa, polisler eşliğinde aşağıya indikten sonra, maddi zorluklar nedeniyle bunalıma girdiğini ve defalarca Çanakkale Valiliğine giderek yardım istediğini ileri sürdü. Aksa, Valilikten istediği yardım talebinin geri çevrildiğini iddia etti. Aksa, “Ben Sayın Vali Yardımcısı’na 3 defa çıktım ve dilekçe verdim. Sosyal yardımlaşmadan yardım almak istedim. 20 günden beri ben sokaklarda yatıyorum bir evim bile yok. Ben kanser hastasıyım bakın belgelerim burada. Cumhurbaşkanım Erdoğan, eğer benim sesimi duysaydı bu işi hallederdi. O benim babam” dedi. Polis ekipleri Aksa’yı, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.