Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Fetö/pdy Operasyonu

Çanakkale’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) düzenlenen operasyonda, aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da bulunduğu 5 kişi adliyeye sevk edildi.’FETÖ/PDY’...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) düzenlenen operasyonda, aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da bulunduğu 5 kişi adliyeye sevk edildi.
’FETÖ/PDY’ örgütü yöneticisi ve üyesi olmak’, ’silahlı terör örgütüne üye olmak’, ’resmi belgede sahtecilik suçuna azmettirmek’, ’terör örgütüne yardım ve yataklık’ ile ’nitelikli dolandırıcılık’ suçlarına yönelik soruşturma kapsamında aralarında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, Çanakkale Devlet Hastanesinde görevli doktor ile Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünde çalışan bir kişinin de bulunduğu 5 kişi, dün gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındı. Şüpheliler poliste ifadelerinin alınmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.