Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Dolandırdılar, İzmir’de Yakalandılar

Çanakkale’de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan 3 kişi, bir hemşireyi 22 bin 400 TL dolandırdı. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.Çanakkale’de kendilerine polis ve savcı süsü veren S.Y. (35),...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de Dolandırdılar, İzmir’de Yakalandılar
Çanakkale’de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan 3 kişi, bir hemşireyi 22 bin 400 TL dolandırdı. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
Çanakkale’de kendilerine polis ve savcı süsü veren S.Y. (35), M.O. (26) ve M.Ç. (25), telefonla aradıkları Hemşire Ç.T’yi 22 bin 400 TL dolandırdı. Dün akşam 17.30 sularında Hemşire Ç.T’yi arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan S.Y, M.O ve M.Ç, telefonda Ç.T’ye terör örgütüyle bağlantılı olduğunu söylediler. Dolandırıcıların ağına düşen hemşire, kendisinden istenen 22 bin 400 TL’yi Barbaros Mahallesi’nde bulunan Çanakkale Havaalanı VİP kapısı yanındaki otobüs durağına getirdi. Hemşire Ç.T’yi uzaktan izleyen dolandırıcılar, 35 PL 875 plakalı otomobille durağa gelerek parayı aldı.
Daha sonra dolandırıldığını anlaya hemşire, durumu polise haber verdi. Asayiş ekipleri, MOBESE kameralarını inceleyerek plaka kaydından dolandırıcıların İzmir iline kaçtıklarını tespit etti. Polis ekiplerinin takibi neticesinde yerleri tespit edilen 3 dolandırıcı, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan dolandırıcılar, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadeleri alındı. Zanlılar, bugün tamam işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.