Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de Alkollü Sürücü Aracıyla Takla Attı

Çanakkale’de alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç orta refüje çarparak takla attı. Sürücü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.Kaza, İsmetpaşa Mahallesi Tuğsavul Caddesi’nde saat 23.15 sıralarında meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç orta refüje çarparak takla attı. Sürücü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.
Kaza, İsmetpaşa Mahallesi Tuğsavul Caddesi’nde saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen H.F. idaresindeki 17 DE 671 plakalı araç, cadde üzerindeki orta refüje çarparak takla attı. Kazayı gören mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Araç sürücü H.F. ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü koltuğunun yanında bulunan N.K. ise çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkıştı. Kaza yerine Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü’nün kaza kırım aracı çağrılarak N.K. sıkıştığı yerden çıkartıldı. Bir süre polis ekiplerine direnen N.K. daha sonra hastaneye gitmeyi kabul etti.
Ayrıca, ters dönen otomobilin içerisinde boş içki şişesi ve 2 adet de yabancı içki bulundu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.