Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de 40 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden Midilli’ye yasadışı yollarla gitmek isteyen 40 kaçak göçmen, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Sivrice mevkiinden, şişme bota binerek Yunanistan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de 40 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden Midilli’ye yasadışı yollarla gitmek isteyen 40 kaçak göçmen, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Sivrice mevkiinden, şişme bota binerek Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek için denize açılan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Kongo, Kamerun, Dominik, Haiti, Bangladeş, Pakistan ve Gambiya uyruklu 40 kaçak göçmene ekiplerce operasyon düzenlendi. TCSG 96 Bot Komutanlığı ekipleri kaçak göçmenleri bota alıp Küçükkuyu açıklarına getirildi. Göçmenler daha sonra SAGET 25 Bot Komutanlığı’nca Sahil Güvenlik rıhtımına taşındılar. Kimlik tespiti yapılan göçmenlere giysi, ayakkabı, su ve yiyecek dağıtıldı. Kaçak göçmenler daha sonra Ayvacık’taki Göçmen Geri Gönderme Merkezi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.