Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale’de 1 tuğamiral ile 1 tuğgeneral tutuklandı

İstanbul Ve Ankara’da Yaşanan Darbe Girişiminin Ardından Göz Altına Alınan Çanakkale Boğaz Ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de 1 tuğamiral ile 1 tuğgeneral tutuklandı
İstanbul ve Ankara’da yaşanan darbe girişiminin ardından göz altına alınan Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu tutuklandı. Daha önce çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Gelibolu 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı İsmail Gürgen, hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından yeniden gözaltına alınarak mahkemece tutuklandı.
15 Temmuz gecesi, İstanbul ve Ankara’da yaşanan darbe girişiminin ardından Cumartesi sabahı gözaltına alınan Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu, bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Gündoğdu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, aynı olay kapsamında Gelibolu 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gürgen, daha önce Gelibolu ilçesinde mahkemeye çıkarılmış, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan İsmail Gürgen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tuğamiral Gündoğdu ve Tuğgeneral Gürgen, Çanakkale E Tipi Cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.