Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çamura saplanan teröristler bomba yüklü aracı infilak ettirdi

Muş’un Bulanık ilçesinde araçla seyir halindeyken çamura saplanan terörist veya teröristler, 4,5 ton bomba yüklü aracı infilak ettirerek bölgeden kaçtı.Alınan bilgilere göre olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Rüstemgedik beldesine üç...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’un Bulanık ilçesinde araçla seyir halindeyken çamura saplanan terörist veya teröristler, 4,5 ton bomba yüklü aracı infilak ettirerek bölgeden kaçtı.
Alınan bilgilere göre olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Rüstemgedik beldesine üç kilometre kala meydana geldi. İlçenin kırsal kesiminde hazırlandığı tahmin edilen bomba yüklü araçla ilçe merkezine doğru yola çıkan terörist veya teröristler, çamura saplandı. Çamurdan aracı kurtaramayan terörist veya teröristler, 4,5 ton bomba yüklü olduğu tahmin edilen minibüsü infilak ettirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan ve geniş bir çukurun oluşmasına neden olan bomba yüklü minibüsün motor kısmı ise yaklaşık 300 metre uzağa fırladı.
Patlamayla birlikte bölgeye çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, patlamanın meydana geldiği yol ise trafiğe kapatıldı. Bölgedeki incelemeler devam ederken, terörist veya teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.