Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Camide Hırsızlık Yaptılar

Konya’da iki hırsızın, bir caminin imam odasından fatura giderleri için ayrılan 200 lirayı çalması caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde hırsızlardan birinin camideki sebilden su içtikten sonra parayı çalan diğer...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Camide Hırsızlık Yaptılar
Konya’da iki hırsızın, bir caminin imam odasından fatura giderleri için ayrılan 200 lirayı çalması caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde hırsızlardan birinin camideki sebilden su içtikten sonra parayı çalan diğer hırsıza gözcülük etmesi dikkat çekti.
Olay, geçen Şubat ayı içerisinde merkez Selçuklu ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan bir camide meydana geldi. Sabah saatlerinde bisikletleriyle gelen Yasin B. (22) ile Muhammet K. (23) camiye girerek imamın odasına kilitli kapıyı kırarak girdi. İki hırsız odada bulunan cami giderleri için ayrılan 200 lirayı alarak camiden ayrıldı. Cami imamının hırsızlık olayını fark etmesi üzerine durumu polise bildirmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvelik kamerası görüntülerinden yola çıkarak hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan Yasin B. ile Muhammet K.’yi yakaladı. Başka camilere de girdikleri tespit edilen iki hırsız, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Hırsızlık anı caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bisikletleriyle camiye gelen iki kişinin ayakkabılarını çıkarıp ayakkabılığa bırakarak yukarı çıktığı görülüyor. Namaz kılınan kata çıkan hırsızlardan birinin caminin içindeki sebilden su içtiği diğerinin de etrafta anahtarı aradığı, anahtarı bulamayan hırsızların daha sonra da kapıyı zorlayarak içeri girdiği ve bir süre sonra odadan çıkarak camiden ayrıldıkları görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.