Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalıştırmak için ittikleri otomobil denize uçtu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, ağabey ve kardeşinin çalıştırmak için ittiği otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu denize uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.Edinilen bilgilere göre olay, Alaplı ilçesindeki balıkçı barınağında...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, ağabey ve kardeşinin çalıştırmak için ittiği otomobil, bir anlık dikkatsizlik sonucu denize uçtu. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgilere göre olay, Alaplı ilçesindeki balıkçı barınağında meydana geldi. Balık tutmak için limana gelen Okan Ş.’nin kullandığı 67 AU 352 plakalı otomobil, limanda arızalandı. Kardeşi İbrahim Ş. ile bir süre aracı çalıştırmak için çabalayan sürücü, sonuç alamayınca arabayı itmeye başladı. Bir süre otomobili iten ağabey ve kardeş, yolun sonuna geldiklerini fark edemediler. Hızlanan otomobil yolun bittiği yerden denize uçtu. Gözlerinin önünde aracın denize uçtuğunu fark eden ağabey ve kardeşi durumu ekiplere haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağabey ve kardeşinin sağlık durumunu kontrol etti. Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşlar ise limanda emniyet tedbiri alınmamasına tepki gösterdi. Olay yerine çağrılan çekici yardımıyla sulara gömülen otomobil yeniden karaya çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.