Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışanlarını İş Yerinden Çıkardı, Kendini Asmak İstedi

Diyarbakır’da bunalıma giren bir iş yeri sahibi, çalışanlarını dışarıya çıkararak tavana astığı halat ile intihara kalkıştı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine kendini tavana asan işyeri sahibi halatın kopmasıyla yere yığıldı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da bunalıma giren bir iş yeri sahibi, çalışanlarını dışarıya çıkararak tavana astığı halat ile intihara kalkıştı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine kendini tavana asan işyeri sahibi halatın kopmasıyla yere yığıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 19. Sokakta bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre F.A. isimli iş yeri sahibi, girdiği bunalım sonucu yanındaki çalışanları dışarı çıkardı. Çalışanlar, komşu esnafa haber verdi. Kısa süre toplanan esnaf, F.A. isimli işyeri sahibini kurtarmak için kapıyı açmaya çalıştı. Kendini halatla tavana asan F.A. ise çevredekileri görünce çırpınmaya başladı. Kendini tavana halatla asan F.A. halatın kopması üzerine yere düştü. Çevredekilerin kapıyı açarak içeri girmesiyle durum sağlık ekiplerine ve polise bildirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından F.A. Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.