Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalıntı araç, operasyonla ele geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü’nün çalıntı araçlar listesinde yer alan ve uzun süredir aranan bir araç, düzenlenen operasyonla ele geçirildi.Olay, merkez Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Emniyet Müdürlüğü’nün çalıntı araçlar listesinde yer alan ve uzun süredir aranan bir araç, düzenlenen operasyonla ele geçirildi.
Olay, merkez Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü’nün çalıntı araçlar listesinde yer alan ve uzun süredir aranan aracın yeri MOBESE kameralarıyla tespit edildi. Daha sonra, araca seyir halinde bulunduğu caddede güvenlik önlemleri alınmasının ardından operasyon düzenlendi. Durdurulan aracın içerisinde bulunan 3’ü çocuk, 7 Suriyeli indirilip arandıktan sonra, emniyete götürüldü. Araçta bulunan Şehriban Hasan ve Ahmet Ali ise gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.
Araçta bulunanlardan Hasan Ali, aracın yaklaşık 4 yıldır bir akrabalarında olduğunu ve çalıntı olmadığını iddia ederek, hayvancılık yaptıklarını, aracı da bu işte kullandıklarını ileri sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.