Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalınan Sığır Otomobil İçinde Bulundu

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki ahırdan çalınan bir büyükbaş hayvan, jandarma ekipleri tarafından otomobil içinde bulunurken, hırsızlık olayına karışan 4 şüphelilerden 3’ü çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.İlçeye...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalınan Sığır Otomobil İçinde Bulundu
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki ahırdan çalınan bir büyükbaş hayvan, jandarma ekipleri tarafından otomobil içinde bulunurken, hırsızlık olayına karışan 4 şüphelilerden 3’ü çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
İlçeye bağlı Aktaş Mahallesinde yaşayan Muhittin Sarıoğlu’na ait Simental cinsi bir büyükbaş hayvan, önceki gece saat 03.30 sıralarında bulunduğu ahırdan çalındı. Olayın bildirilmesi üzerine araştırma ve soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bir otomobil içinde taşınan büyükbaş hayvanı, olayın şüphelileri O.G., G.G., A.G. ve F.G. ile birlikte yakaladı. Çalınan büyükbaş hayvan sahibine teslim edilirken, hayvan hırsızlığı olayını gerçekleştiren 4 şüpheli Sivrihisar C. Başsavcllığına teslim edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından olay şüphelileri O.G., G.G. ve A.G tutuklanırken, F.G. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.