Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalınan minibüs terk edilmiş halde bulundu

Malatya’da gece saatlerinde çalınan bir yolcu minibüsü Hanımınçiftliği Kültür Mahallesinde terk edilmiş bir halde bulundu.Sabah saatlerinde işe gitmek için kalkan ve dışarıya çıktığında minibüsünün yerinde olmadığını gören 44...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da gece saatlerinde çalınan bir yolcu minibüsü Hanımınçiftliği Kültür Mahallesinde terk edilmiş bir halde bulundu.
Sabah saatlerinde işe gitmek için kalkan ve dışarıya çıktığında minibüsünün yerinde olmadığını gören 44 M 0026 plakalı aracın sahibi Serkan Fırat isimli şoför, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri çalınan minibüsün bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Gece saatlerinde çalınan minibüs sabah saatlerinde Kültür Mahallesindeki vatandaşların polise ihbarı ile bulundu. Edinilen bilgilere göre geri manevra yaparken arka kısmı boşluğu düşen minibüsü çalan kimliği belirsiz hırsızların kimseye görünmeden olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Küçük çaplı hasarın bulunduğu minibüs üzerinde polis ekipleri parmak izi araması yaparken çevrede de görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.
Sabah saatlerinde işe gitmek için kalktığını ancak aracını yerinde bulamayınca durumu polise bildirdiğini ifade eden minibüs sahibi Serkan Fırat, hırsızların arabanın içindeki yedek anahtarla aracı çaldığını belirtti.
Fırat, minibüsünü bulunmasından dolayı mutlu olduğunu ancak bunu yapan hırsızların biran önce yakalanmasını istediğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.