Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalınan Elektrikli Bisikletini AVM Otoparkında Buldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir vatandaş, iş yerinin önünden çalınan elektrikli bisikletini iki gün sonra gezmek için gittiği AVM otoparkında buldu.Edinilen bilgiye göre, bisikleti Orhaniye Mahallesi’ndeki iş yerinin önünden çalınan...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir vatandaş, iş yerinin önünden çalınan elektrikli bisikletini iki gün sonra gezmek için gittiği AVM otoparkında buldu.
Edinilen bilgiye göre, bisikleti Orhaniye Mahallesi’ndeki iş yerinin önünden çalınan Semih Esen, önceki akşam gezmek için gittiği İnegöl AVM otoparkında iki gün önce çalınan elektrikli bisikletini gördü. Otoparktaki elektrikli bisikleti inceleyen Esen, elektrikli bisikletin kendisine ait olduğundan emin olunca durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bir tutanakla elektrikli bisikleti sahibine teslim etti. Elektrikli bisikleti çalan hırsızların anahtarı değiştirmesi nedeniyle bisikleti çalıştıramayan Esen, bisikletini arkadaşlarının elektrikli bisikletine zincirle bağlayarak götürebildi. Polis, elektrikli bisikleti çalan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.